Touch Editor - Aanmaken of wijzigen artikelknop

Om bij de touch editor te komen gaat u via het Hoofdmenu naar Configuratie.

Open de: TOUCH Editor klik link boven op het icoontje met het handje en papiertje.

Als de touch editor is geopend kunt u het gewenste toetsenbord selecteren via het pull-down menu.

(In het voorbeeld is hier hoofdmenu gekozen.)

Klik op de knop die u wilt aanpassen.
(in het voorbeeld klikken we op "Service Verkoop")

Onder de knoppen ziet u een extra scherm verschijnen.
Hier kunt u de instellingen voor de knop maken.

Text: De naam die op de knop komt.
ButtonFarbe: De kleur van de knop.
Font/Grose: Lettertype en grote.
Textfarbe: Tekstkleur
Grafik: NIET GEBRUIKEN

Aktionsbefehl: Hier geeft u de code weer die de knop moet uitvoeren.

Door op de i te klikken krijgt u een hulpvenster.

Als u een knop wilt maken om een artikel aan te slaan vult u het volgende in:

Steuerbefehl: Tastatur (Zahlen, Texte, F-Tasten usw.)

Eingabe: Vul hier het artikelnummer in van het gewenste artikel.
(Let op: wilt u 3 en dan een knop indrukken om 3 keer het product aan te slaan dan moet u voor het artikelnummer een x of * plaatsen (dit is afhankelijk van uw instellingen)).

Tastaturbefehl: Enter-Taste

Daarna kiest u voor: Aktion hinzufugen & beenden.

Vervolgens op: Button Aktualiseren