Prijswijzigingen van artikelen doorvoeren

De prijs aanpassen van een artikelen doet u via Manager --> Artikelbeheer
Daar gaat u naar het juiste artikel en past u de prijs aan.

Meerdere prijzen in 1 keer aanpassen.

Wilt u van meerdere artikelen in 1 keer de prijzen aanpassen dan is dat mogelijk middels een export en import.

Exporteren van artikelbestand ten behoeve van prijswijzigingen.

Ga naar Artikelbeheer -->Tabel.
Vul de juiste gegevens in zodat u de artikelen in de tabel krijgt die u wilt gaan aanpassen.

Kies voor: Printkeuze --> Barcodemodule --> Lijst Opslaan (sla de lijst op als .csv bestand)

U krijgt dan een .csv bestand met op iedere regel een artikel.
Voorbeeld van een regel:
(artikelnummer; artikelnummer; omschrijving; verkoopprijs; voorraad)

KJ05-B-03;KJ05-B-03:Swim Jacket NavyPalm;35,95;15

Pas in dit bestand alle gewenste verkoopprijzen aan.

Importeren van artikelbestand ten behoeve van prijswijzigingen.

Maak altijd eerst een backup voordat u een bestand gaat importeren.
Importeren van bestanden alleen uitvoeren als de kass's niet worden gebruikt. (winkel gesloten is)

Ga naar Artikelbeheer -->Import.

Kies bij Importbestand het jusite .csv betand met de nieuwe prijzen.

Vul het jusite BTW tarief in.
Plaats bij scheidingsteken ;

In de onderstaande tabel kunt u bij positie invullen waar het veld in uw .csv betand staat.
In de voorbeeldregel hierboven zou dat zijn:

Artikelnummer --> Positie: 1
Omschrijving --> Positie: 3
Verkoopprijs --> Positie: 4

Klik vervolgens op Start.